Tu stii drepturile pasagerilor in caz de un zbor anulat? Vezi cum te poate ajuta Aerohelp

Poate ca inca nu te-ai confruntat cu probleme la imbarcare atunci cand a trebuit sa calatoresti cu avionul, insa cu siguranta o cunostinta de a ta a patit-o. Si nu este deloc placut atunci cand ai parte de astfel de experiente. Unii isi pot pierde un loc de munca, o intalnire importanta sa chiar o sansa de a mai vedea pe cineva pentru ultima data.

Indiferent ca discutam despre o anulare zbor, unul intarziat sau poate de refuzul imbarcarii intr-un avion, multe persoane nu sunt la curent cu drepturile lor in calitate de pasager. Pentru asta Aerohelp vine cu informatii clare, dar si cu sprijin in astfel de cazuri.

Aerohelp, partener de incredere

Daca ne referim la anularea unui zbor, indiferent de motiv, respectiva companie aeriana este obligata sa asigure siguranta si confortul pe toata durata asteptarii unui nou zbor. Iar pe langa asta, ca si pasager, ai urmatoarele drepturi:

  • sa primesti mese si bauturi racoritoare ce vor fi rambursate de catre compania aeriana
  • sa iti ofere posibilitatea de a efectua 2 apeluri gratuite sau 2 mesaje prin e-mail sau fax
  • sa primesti o rambursare integrala pentru costul biletului.

Este foarte important sa iti cunosti drepturile ca si pasager, pentru ca vei sti cum sa te protejezi in cazul in care te vei intalni cu astfel de situatii. Iar aerohelp.ro este aici sa ne informeze.

Exista si cazuri in care operatorul de zbor iti poate organiza o ruta alternativa spre destinatia la care doresti sa ajungi. In acest context insa trebuie sa iti asigure cazarea la hotel si transportul catre locul in care te vei caza. Insa, zborul poate fi o ruta cu escala, fapt pentru care tu poti refuza acest lucru.

In acest context, dar si in cele mentionate mai sus, ai dreptul de a primi o compensatie intre 250 si 600 de euro, in functie de numarul de kilometri spre destinatie. Daca sunt sub 1,500 km vei primi o compensatie de 250 de euro, intre 1,500 si 3,500 km 400 euro, iar pentru mai mult de 3,500 km vei primi 600 de euro.

Poti lua legatura cu echipa Aerhelp in astfel de situatii pentru a te ajuta. Le vei da toate detaliile despre problemele intampinate, iar ei iti vor spune daca esti sau nu eligibil pentru a primi compensatia.

Date de contact:

help@aerohelp.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *