Sa ne pregatim pentru sezonul rece ! Eco Drill ne propune incalzirea prin pardoseala

Se spune ca este bine sa ne facem vara sanie si iarna car. Chiar daca oficial sezonul estival s-a incheiat, vremea frumoasa inca este de partea noastra, pentru a ne putea finaliza planurile deja incepute sau pe care inca nu am apucat sa le incepem.

Fiecare dintre noi incearca sa isi creeze conditii cat mai bune in propria locuinta. Fie ca vorbim de apa potabila sau menajera, fie ca vorbim de caldura, toate acestea sunt necesare pentru a putea locui decent in orice casa.

In ziua de azi toate domeniile au evoluat atat de mult, incat solutiile propuse de catre specialisti devin tot mai abordate de catre cei ce isi doresc un anumit grad de confort. Dar sa nu mai vorbim la general si sa tratam in cele ce urmeaza un subiect de mare interes – incalzirea.

Incalzirea prin pardoseala – eficienta si economica

Sistemul de incalzire prin pardoseala este unul relativ nou aparut pe piata si se adreseaza in special acelor spatii si camere mari si celor situate la parterul caselor sau blocurilor. Practic nu mai avem nevoie de calorifere instalate la vedere, care ne iau din spatiul camerei pentru ca tot sistemul de incalzire este mascat bine in pardoseala.

Sa vedem cateva avantaje ale acestui tip de incalzire!

  • Caldura este distribuita uniform de-a lungul pardoselii;
  • Fata de calorifere, se pastreaza mai mult timp caldura in incapere;
  • Avem parte de un aer mai calitativ, avand in vedere ca nu imprastie praf sau alti alergeni in incapere;
  • Pe termen lung ne bucuram de economii de pana la 30% in ceea ce priveste incalzirea;
  • Este de preferat din punct de vedere estetic mai degraba decat clasicele calorifere pentru ca nu este la vedere;
  • Ne putem folosi de acest sistem zeci de ani daca il pastram in conditii optime.

Eco Drill executa lucrari de incalzire prin pardoseala

Si, pentru ca de obicei apelam la specialisti atunci cand vine vorba de incalzire, Eco Drill ne vine in ajutor cu lucrari profesionale pentru instalarea incalzirii prin pardoseala. Vorbim despre o societate care de 13 ani a oferit clientilor sai servicii profesionale in ceea ce priveste forajele, pompele de caldura, sistemele de incalzire prin pardoseala si panourile solare termice.

In ceea ce priveste costurile la care ajunge o lucrare de incalzire prin pardoseala, acestea difera de la lucrare la lucrare. Se iau in considerare, in primul rand, suprafata ce trebuie acoperita, materialele folosite, sistemele de automatizare si numarul de termostate montate.

Mai multe detalii putem obtine accesand site-ul oficial ecodrillforaje.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *