Cand te pierzi in lumea stresului, viata ta este gri – coloreaz-o cu Pictorul Fericit

Fie ca vrem sau, stresul face parte din viata noastra. Este destul de greu de gestionat in anumite momente si parca ne pierdem cu firea. Il gasim din pacate peste tot de la munca pana la viata personala si de familie. Putini insa fac ceva in acest sens, stresul fiind si cauza multor boli cu care ne putem confrunta de-al lungul timpului.

Partea buna a lucrurilor este ca stresul poate fi combatut prin anumite activitati care sa ne relaxeze si sa ne linisteasca. In plus, in viata avem nevoie si de echilibru, deci trebuie sa ne organizam in asa fel incat sa avem si timpul nostru liber, sa ni-l dedicam in totalitate, gasind activitati constructive pentru ca viata noastra sa fie putin mai colorata. Cu totii avem probleme, dar daca ne gandim doar la ele, nimic frumos nu se va intampla.

O activitate care poate face parte din viata noastra, poate fi pictura pe numere, asa cum sunt cele de la Pictorul Fericit.

Destreseza-te cu o noua activitate plina de culoare

Atunci cand viata ta este gri din cauza stresului, coloreaz-o cu Pictorul Fericit. Nu ai nevoie de talent in acest sens, ci doar de timp liber si dorinta de a face ceva creativ care sa te relaxeze.

Pictura pe numere este un concept din ce in ce mai apreciat de la mic la mare, pentru ca ne ajuta sa cream tablouri inedite, pline de culoare prin efort propriu. Nu sunt greu de realizat si tot ce trebuie sa facem este sa asociem vopselurile cu numerele de pe panza, iar la final sa admiram ceea ce noi am creat prin efort propriu.

Putem alege de la Pictorul Fericit teme diferite, de la cele cu orase, cladiri, pentru ea/el, pentru copii, pana la picturi celebre si multe altele.

Este o activitate care opreste timpul in loc si care ne ajuta sa ne concentram asupra culorilor si liniilor pe care trebuie sa le pictam. Ne testeaza, de asemenea, rabdarea si imaginatia, fara a ne mai gandi la alte lucruri negative.

S-a demonstrat de-a lungul timpului ca, terapia prin culori ne ajuta sa ne relaxam si sa ne schimbam starea de spirit. Acest lucru face si Pictorul Fericit, ne indruma sa devenim mici artisti si sa ne bucuram mai frumos si mai creativ de timpul nostru liber. Pentru a afla mai multe informatii citeste si acest material.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava, Romania

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *